SEO форум Украины

SEO форум Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 24.06.2026 - 01:46:03
Страницы:  1  

Лікування сухого волосся вдома

АвторСообщение

April04

seo-мастер

Статистика:

Які засоби догляду за волоссям найбільш ефективні? Мої волосся дуже сухі та ламкі, спробувала багато засобів, але нічого не допомагає надовго. Може у когось є перевірені рецепти та поради?

Сообщение # 1 19.05.26 - 09:40:08
RE: Лікування сухого волосся вдома

night dog

seo-мастер

Статистика:

Цитата:
Які засоби догляду за волоссям найбільш ефективні? Мої волосся дуже сухі та ламкі, спробувала багато засобів, але нічого не допомагає надовго. Може у когось є перевірені рецепти та поради?
Дуже розумію твою проблему, у мене було те саме та я довго шукала вирішення. Головне — регулярно робити маски та не забувати про кондиціонер після кожного миття. Я помітила великих результатів, коли почала використовувати олійні маски один раз на тиждень перед миттям. Спеціаліст радив мені звернути увагу на компоненти засобів та уникати силіконів, вони дають тільки тимчасовий ефект. Також важливо змінити подушку на більш м'яку, щоб волосся менше ламалось ночами. Тут можна знайти природні засоби та експертні поради: природні засоби для живлення волосся

---------------------
Работа-работа перейди на идиотаhttp://clip2net.com/clip/m56610/1292...-clip-13kb.jpg
Сообщение # 2 19.05.26 - 10:36:45

Жаб

seo-мастер

Статистика:

Лікування сухого волосся вдома

---------------------
А зато я богат духовно (с)
Сообщение # 3 19.05.26 - 11:10:14
Из чего сделать "кирпичи"? : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники