SEO форум Украины

SEO форум Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 30.01.2026 - 17:01:54
Страницы:  1  

Перевірка правильності виплати пенсії

АвторСообщение

boye4koVA

seo-мастер

Статистика:

Здравствуйте, у мене є пенсія але я хочу розібратися чи я отримую правильну суму. Як перевірити що мене не обраховують? Які шаги першим робити?

Сообщение # 1 25.12.25 - 10:14:03
RE: Перевірка правильності виплати пенсії

Demagorn

seo-мастер

Статистика:

Перевірка суми це логічно. Першим кроком візьміть ваш розпорядок про призначення пенсії, там має бути вся інформація про базову суму та коефіцієнти. Порівняйте з офіційними ставками на момент коли вам призначили пенсію. Якщо щось не збігається, то ви маєте право на перерахунок. Зберіть всі папери і йдіть до установи.

Сообщение # 2 25.12.25 - 10:48:08

N1ghtmare

seo-мастер

Статистика:

Я сам пройшов через цю перевірку і виявив що мене дійсно не доплачували. Було неприємно дізнатись але я вчасно це помітив. Я зібрав всі мої виписки за кілька років і подав офіційну скаргу. На сайті https://eopora.com.ua/services/pereraxunok-viiskovix-pensii я знайшов чітку інструкцію як подати скаргу правильно щоб вона не була відхилена. Зараз я отримую коректну суму і мені перерахували за всі роки. Не стесняйтесь перевіряти себе.

Сообщение # 3 25.12.25 - 11:30:01
Продвижение услуг красоты : Предыдущая темаСледующая тема: Підкажіть
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники