SEO форум Украины

SEO форум Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 30.01.2026 - 18:25:52
Страницы:  1  

Завантаження креатину потрібне

АвторСообщение

ГдеСправедливость?

seo-мастер

Статистика:

Питаю у вас, опитані люди: чи варто робити завантаження креатину на початку? Я читав якийсь стаття і там пропонували перші п'ять днів пити по 20 грамів на день, розділивши на чотири прийоми. Це дійсно потрібно робити або можна просто брати по п'ять грамів щодня?

Сообщение # 1 22.01.26 - 04:59:08
RE: Завантаження креатину потрібне

Slayer

seo-мастер

Статистика:

Завантаження не обов'язкове, хоча деякі люди вважають його корисним. Якщо ви робите завантаження, то так, беріть приблизно по п'ять грамів чотири рази на день протягом п'яти-семи днів. Після цього переходите на підтримуючу дозу три-п'ять грамів на день. Але якщо у вас чутливе травлення або ви просто не хочете цим морочитися, можете прямо почати з трьох-п'яти грамів щодня. Результати прийдуть трохи пізніше, але вони будуть. Головне - регулярність, а не складні схеми. Можливо, вам також будуть цікаві і інші добавки, типу бета-аланіну або вітамінних комплексів, які працюють синергічно з креатином.

Сообщение # 2 22.01.26 - 05:26:43

светик к

seo-мастер

Статистика:

На мою думку, завантаження - це просто маркетинг, щоб люди робили вигляд, що робляться серйозно. Я беру креатин уже третій рік, ніколи не робив завантаження, і результати отримав такі ж як мої товариші, які ставилися до цього як до наукової формули. Звісно, з завантаженням результати приходять на тиждень-два швидше, але потім все вирівнюється. Я скупив креатину від нормальних виробників за нормальні гроші з хороших сайтів, де можна прочитати рецензії реальних людей. При виборі варто звернути увагу на пошук київ купити креатин і ви знайдете надійні джерела: https://sporting.ua/ua/kategoriya-sportivnoe-pitanie/kreatin/kupit-kreatin-kiev/ Важливіше всього - постійність тренування, достатній сон та калорійність дієти. Креатин допомагає, але він не замінить хорошу роботу в залі.

Сообщение # 3 22.01.26 - 05:54:42
Где лучше всего слушать музыку ? : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники